DUYURULAR
Bitirme tezi teslim takvimi / Graduation Thesis Submission Schedule Tüm Duyurular
27 MAY

Sevgili Öğrenciler,

Final haftasının  ilk Pazartesi günü 23:59’ a kadar  Bitirme tezinizi ve aşağıda belirtilen diğer  dosyaları sizlerle paylaşılacak olan  linke yüklemeniz  gerekmektedir.

Linke yüklenmesi gereken evraklar:

1-Bitirme tezi (pdf)

2- Danışman onaylı bitirme tezi teslim formu (pdf)

3- Posteriniz (pdf)

!! Final haftasının son günü link tekrar aktif olacak ve tezin son halini (savunmadan sonraki) yükleyebileceksiniz.

Bitirme tezi teslim  takvimi:

1. Bitirme tezi ilk teslim (zorunlu): Final haftasının ilk günü
  2. Poster sunumları (zorunlu):  İkinci  final haftasında (16 Haziran), tez savunmasından önce olmalıdır. Posterlerin asılacağı alan bilgisi paylaşılacaktır.
  3. Bitirme tezi savunmaları (zorunlu): Danışman onaylı tez teslim formunda belirttiğiniz gün ve saatte , ikinci final haftası içinde (16 Haziran), yüz yüze yapılacaktır.  Tez savunması, danışman öğretim üyesinin olduğu Biyomedikal Mühendisliği Bölümü 3 öğretim üyesine yapılır.

**************************************************************************************************************************

Dear Students,

You must upload your graduation thesis and the other files below to the link until 23:59 on the first Monday of the final exam week. Link will be shared.

Documents to be uploaded to the link:

1-Graduation thesis (pdf)

2- Supervisor approved final thesis submission form (pdf)

3- Your poster (pdf)

!! On the last day of the final week, the link will be active again and you will be able to upload the final version of the thesis (after the defense).

Thesis submission schedule:

1- Graduation thesis first submission (mandatory): First day of the final exam week

2- Poster presentations (mandatory): It must be in the second week of final exam weeks (16th June)   and before the thesis defense. The area about where to hang the posters  will be announced.

3- Graduation thesis defenses (mandatory):  In the second week of final exam weeks (16th June). It will be made face-to-face on the day and time you specify in the thesis submission form approved by the advisor. The thesis defense is made to 3 lecturers of  Deparment of BME, including the advisor.