KOOP Takvimi / COOP Schedule

Sevgili Öğrenciler,

KOOP Başvuru takvimi için tıklayınız.

KOOP protokolü yapılmış olan firmalar için tıklayınız.

Protokol süreci devam eden firmalar olup tamamlandığında bu firmaların isimleri ile ilgili ayrıca bilgilendirme yapılacaktır

Firmalar kontenjanlarını yıllara göre değiştirebildiklerinden,  güncel kontenjan sayılarına takvime bağlı olarak  htps://kariyer.yildiz.edu.tr portalından erişebileceksiniz.

Başarılar Dileriz.

Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear Students,

Click here for COOP application schedule.

Click here for the companies with which COOP protocol has been signed.

There are companies whose protocol process is ongoing and when it is completed, information will be given separately about the names of these companies.

Since companies can change their quotas according to the years, you will be able to access the current quota numbers from htps://kariyer.yildiz.edu.tr portal depending on the calendar.

We wish you success.

Department of Biomedical Engineering